WordPress training op maat

Heeft u een CMS of een webshop draaien waar u eigenlijk nog niet in thuis bent? Wij maken u vertrouwd met de systemen die u gebruikt. Ook geven wij advies om het beste en maximale uit je systeem te kunnen halen. Zijn er betere en/of goedkopere mogelijkheden om hetzelfde te bereiken? Dan geven wij dat natuurlijk ook aan!

WordPress training A
Govers Media is gespecialiseerd in WordPress. Het is een multifunctioneel platform die tegenwoordig voornamelijk gebruikt wordt als CMS. Het is vooral populair omdat het makkelijk uit te breiden is. Tijdens deze training behandelen we het dashboard van WordPress. Wat te doen met berichten, links, pagina’s, widgets en plugins? Na deze training bent u helemaal thuis met WordPress.

Prijs: € 75,00.
(Maximaal twee personen per training. Inclusief handleiding. Training duurt 60-90 minuten. Exclusief 21% BTW & voorrijdkosten à € 0,35 per kilometer.)

WordPress training B
Bent u al iets meer thuis met WordPress maar bent u benieuwd naar bijvoorbeeld de WooCommerce webshop-plugin van WordPress? Tijdens deze training behandelen we alle ins en outs van een specifieke plugin en de opties ervan. Zo krijgt u weer de controle over uw webwinkel of forum.

Prijs: € 85,00.
(Maximaal twee personen per training. Inclusief handleiding. Training duurt 60-90 minuten. Voor de training wordt door Govers Media eenmalig ingelogd om de plugin(s) te bekijken. Exclusief 21% BTW & voorrijdkosten à € 0,35 per kilometer.)

multi_device

Voordelen op een rijtje

  • Inclusief handleiding
  • Op locatie
  • Ook als uw website of webshop niet door ons is gemaakt